Сб. Вер 25th, 2021

Завод з переробки часнику відкрили на Вінниччині

1 min read

У місті Липовець Вінницької області фермерське господарство «Агро-Майстер» відкрило завод з комплексної переробки часнику на напівфабрикати та спеції.

«Вперше в Україні і Східній Європі розпочинає роботу завод із комплексної переробки часнику на напівфабрикати і спеції для різних галузей харчової промисловості. Ми перетворюємо дуже примхливий, непростий у зберіганні і переробці овоч на чудовий, ароматний, гарно оформлений напівфабрикат для вітчизняних ковбасників, кулінарів, консервників і пекарів», – зазначив керівник виробничого проекту Василь Гудзовський.

Нині в асортименті підприємства часник чищений зубчиками, охолоджений і запакований у пакет під вакуумом, солоне часникове пюре з лимонною кислотою та без, у відерці по 1 кг.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin